Про засідання круглого столу циклової комісії спец. КС, ПС

4 червня 2018 року у Коледжі транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ відбулося засідання круглого столу циклової комісії спец. 5.05010201, 5.05010101 за темою «Підсумки роботи циклової комісії за ІІ семестр 2017-2018 н.р.».

Голова комісії Шумська Л.М. узагальнила підсумки навчально-методичної, виховної роботи викладачів, виконання індивідуальних планів. Здобутками членів комісії у другому півріччі були: доопрацювання методичного забезпечення дисциплін, які викладають; участь у вебінарі «День Безпечного Інтернету 2018 разом з Cisco Academy», у семінарі «Використання курсів та симуляторів Cisco Academy у навчальному процесі», у роботі ОМО викладачів інформатики та програмування ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області; проведення Дня відділення інформаційних технологій.

Ємець П.А. підготував переможця ІІ (обласного) та учасника ІІІ (фінального) етапу Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп’ютерної техніки серед студентів коледжів, технікумів (Хоменко М., гр. КІ-1606). Данилова В.А., Моришев Ю.Ю., Трохименко О.В. працювали над мікропроектом «Консультаційний центр з комп’ютерної та фінансової грамотності для людей пенсійного віку» за фінансової підтримки посольства Німеччини. Новицький С.В., Ємець П.А., Моришев Ю.Ю. взяли активну участь у громадській роботі спортивного напряму.

Ревко Л.М., заступник директора з навчально-виробничої роботи, ознайомила учасників засідання з наказом МОН від 01.06.2018р. № 570 «Про затвердження типової освітньої програми профільної середньої освіти закладів освіти, що здійснюють підготовку молодших спеціалістів на основі базової загальної середньої освіти».

Учасники засідання обговорили питання планування роботи на 2018-2019 н.р. та нові форми організації профорієнтаційної роботи щодо вступу до коледжу.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Звіт ЦК КС,ПС” (відкривається у новому вікні).

З.М.Кузьомка