Про засідання круглого столу циклової комісії соціально-економічних дисциплін

У Коледжі транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ продовжуються звітні засідання циклових комісій. 5 червня 2018 року на засіданні круглого столу обговорювали роботу циклової комісії соціально-економічних дисциплін за ІІ семестр 2017-2018 н.р.

Поцелуйко І.В., голова комісії, розповіла про основні напрями роботи у ІІ семестрі навчального року, спрямовані на підвищення якості знань студентів, формування їхніх професійних і життєвих компетентностей.

Значну увагу викладачі комісії приділяють підвищенню свого професійного рівня та роботі зі здібними студентами: підготовка студентів до участі у міжнародних інтернет-конференціях суспільно-економічного напряму (Поцелуйко І.В., Кучеренко А.А.), у міжвузівських науково-практичних конференціях, які проводилися у м. Чернігові (Лісова М.А., Поцелуйко І.В.), у Всеукраїнському конкурсі «Новітній інтелект України» (Поцелуйко І.В.), в обласній історико-краєзнавчій конференції (Кухаренко Г.М.).

Члени комісії провели спільне засідання за участю голів циклових комісій Коледжу економіки і технологій ЧНТУ та Чернігіського промислово-економічного коледжу КНУТД, взяли участь у роботі обласних методичних об’єднань: історії та суспільних дисциплін, загальнотехнічних і спеціальних дисциплін (Кухаренко Г.М., Поцелуйко І.В.), у Всеукраїнському методичному об’єднанні викладачів спеціальності «Транспортні технології» (Поцелуйко І.В.).

Учасники круглого столу обговорили питання планування роботи на 2018-2019 н.р. та особливості типової освітньої програми профільної середньої освіти закладів освіти, що здійснюють підготовку молодших спеціалістів на основі базової загальної середньої освіти.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Звіт ЦК соціально-економічних” (відкривається у новому вікні).

З.М.Кузьомка