Про засідання круглого столу циклової комісії спец. АД, УТ та циклової комісії спец. ЕУ

7 червня 2018 року у Коледжі транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ відбулося спільне засідання круглого столу циклової комісії дисциплін професійної підготовки спец.5.07010602, 5.07010102 (голова Раємська О.Ю,) та циклової комісії дисциплін професійної підготовки спец.5.05070205 (голова Ковальова Т.І.).

Учасники засідання прозвітували про виконання індивідуальних планів та планів роботи циклових комісій, обговорили питання формування професійних компетентностей студентів, поповнення матеріально-технічної бази коледжу.

Як розповіла Раємська О.Ю., вперше для студентів автомобільних спеціальностей була проведена олімпіада з дисциплін «Креслення» та «Інженерна графіка», яка викликала значну зацікавленість.

Ковальова Т.І. поділилася досвідом підготовки студентів для участі у Всеукраїнській олімпіаді з радіоелектроніки, яка відбулася на базі Вінницького технічного коледжу. У підготовці команди студентів, яка посіла ІV місце за презентацію практичної роботи «Цифровий термостат» у вигляді функціонально завершеного пристрою і увійшла в десятку кращих команд, які представляли всю Україну, взяли участь також Мазур А.Ф. та Лашин Я.Ю.

Учасники круглого столу обговорили питання планування роботи на 2018-2019 н.р. та особливості типової освітньої програми профільної середньої освіти закладів освіти, що здійснюють підготовку молодших спеціалістів на основі базової загальної середньої освіти.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Звіт ЦК АД, УТ та ЦК ЕУ” (відкривається у новому вікні).

З.М.Кузьомка