Про засідання круглого столу циклової комісії природничо-наукових дисциплін та циклової комісії загальноосвітніх і фізичних дисциплін

У Коледжі транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ продовжуються звітні засідання циклових комісій. 12 червня 2018 року відбулося спільне засідання циклової комісії природничо-наукових дисциплін (голова Марінець І.С.) та циклової комісії загальноосвітніх і фізичних дисциплін (голова Любенко А.А.), на якому обговорили підсумки роботи комісій за ІІ семестр 2017-2018 н.р. та планування роботи на наступний навчальний рік.

Як зазначила Марінець І.С., викладачі циклової комісії природничо-наукових дисциплін у другому півріччі працювали над підвищенням науково-методичного рівня викладання дисциплін, багато уваги приділили роботі зі здібними студентами (Данилова М.В., Малишенко І.П., Подгорнова Т.М., Капля С.Ю.), взяли участь у фахових конкурсах (Марінець І.С., Данилова М.В., Малишенко І.П.), роботі предметних ОМО (Марінець І.С., Подгорнова Т.М., Крапива В.І.). Найяскравішим здобутком є І місце у фінальному етапі Всеукраїнської олімпіади з математики серед студентів ВНЗ І-ІІ р.а., яке зайняв Даниленко О., студент гр.КН-1701 (викладач Данилова М.В.). Члени комісії беруть активну участь у проведенні профорієнтаційної роботи щодо вступу до коледжу, громадському житті.

Робота циклової комісії загальноосвітніх і фізичних дисциплін у ІІ семестрі була спрямована на підвищення якості знань студентів, формування умінь практичного використання набутих знань, пропагування здорового способу життя. За навчальний рік студенти коледжу взяли участь у 63 спортивних змаганнях. Любенко А.А. розповів про спортивні досягнення студентів (ІІ місце у спартакіаді ЧНТУ, ІІІ місце в обласній спартакіаді), підготовкою яких займаються викладачі комісії. Члени комісії беруть активну участь у роботі предметного ОМО, роботі зі здібними студентами (Медвідь С.А., Шох В.В.).

Ревко Л.М., заступник директора з навчально-виховної роботи, ознайомила учасників засідання з наказом МОН від 01.06.2018р. № 570 «Про затвердження типової освітньої програми профільної середньої освіти закладів осіти, що здійснюють підготовку молодших спеціалістів на основі базоої загальної середньої освіти». Учасники засідання обговорили форми організації освітнього процесу для студентів нового набору.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Звіт ЦК природ-наук та загальн” (відкривається у новому вікні).

З.М.Кузьомка