Про засідання круглого столу циклової комісії мови та літератури та циклової комісії іноземної мови

Звіти циклових комісій про роботу у ІІ семестрі 2017-2018 н.р. у Коледжі транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ закінчилися 13 червня 2018 року засіданням круглого столу циклових комісій мови та літератури і циклової комісії іноземної мови. Творчість, наполегливість, постійне прагнення до удосконалення характеризують роботу обох циклових комісій.

Івашенцева Є.Г., голова циклової комісії іноземної мови, охарактеризувала роботу комісії щодо підвищення якості знань студентів з англійської мови, розповіла про заходи, проведені під час декади комісії, як один із засобів популяризації знань іноземної мови. Викладачі комісії, крім роботи над удосконаленням методичного забезпечення, у другому півріччі взяли участь у роботі предметного ОМО (Івашенцева Є.Г., Гуз Ю.В.), підготували призера обласної олімпіади з англійської мови (Примаченко К., студент гр.КІ-1607, викладач Гуз Ю.В.), підвищували свій професійний рівень через участь у фахових семінарах, просвітницьких заходах (Івашенцева Є.Г., Зуйкова О.В.).

У комісії мови та літератури (голова Ющенко В.В.) у ІІ семестрі викладачі плідно працювали у предметному ОМО (Ющенко В.В., Попружна О.В.), підготували переможців обласних та учасників фінальних етапів конкурсів з української мови (Ющенко В.В., Попружна О.В.), призера обласного етапу Всеукраїнської олімпіади з української мови (Харченко С.А.), переможця олімпіади із зарубіжної літератури (Доманська О.Л.). Ющенко В.В. провела відкрите заняття з української літератури, Попружна О.В. – показове заняття з української літератури. У просвітницьких заходах взяли участь Харченко С.А. (Міжнародна науково-практична конференція «Феномен Олеся Гончара в духовному просторі українства», м.Полтава), Ющенко В.В. (Міжрегіональна нарада викладачів філологічних дисциплін «Інтеграція вищої освіти в Україні та Європі», м.Львів), Попружна О.В. (семінар International Program Chart, м.Чернігів).

Учасники круглого столу обговорили питання планування роботи на 2018-2019 н.р. та особливості типової освітньої програми профільної середньої освіти закладів освіти, що здійснюють підготовку молодших спеціалістів на основі базової загальної середньої освіти.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Звіт ЦК мов” (відкривається у новому вікні).

З.М.Кузьомка