Перший інноваційний освітній форум

15 вересня 2018 року викладачі Коледжу транспорту та комп’ютерних техноло-гій ЧНТУ Моришев Ю.Ю., Данилова М.В., Шох В.В., Медвідь С.А., Кучеренко А.А., взяли участь у Першому інноваційному освітньому форумі на базі Націо-нального університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка. Форум від-бувся за підтримки Управління освіти Чернігівської міської ради та Освітнього центру «Альянс class».

Освітяни з різних областей України мали можливість поставити запитання спіке-рам під час дискусійної панелі щодо змін у системі освіти, законодавстві. Учас-ники форуму працювали під гаслом: «Твори! Надихай! Втілюй!». Тому кожен самостійно визначався в якому напрямку продовжить спілкування на форумі.

Викладачі коледжу відвідали різноманітні тренінги та майстер-класи: «Дослідницька діяльність як засіб реалізації наскрізних ліній ключових компетентностей», «Мобільні додатки як інструменти дослідника», творчу майстерню від Оксани Буковської, директорки міжнародного освітнього центру «Insight», кандидата пе-дагогічних наук, авторки програм та підручників з алгебри та логіки.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “osvita.forum” (відкривається у новому вікні).

Шох В.В.