День захисника України

2014 року Президент України Петро Порошенко підписав указ, відповідно до якого щороку 14 жовтня відзначатиметься День захисника України.

Цьогоріч Президент Петро Порошенко пропонує відзначати це свято під гаслом “Сила нескорених».

«Українські воїни, які відстоюють незалежність і суверенітет країни у війні з російським агресором продемонстрували саме силу нескорених», – заявив президент під час виступу на Всеукраїнському форумі учасників антитерористичної операції.

«14 жовтня, Покрова Пресвятої Богородиці, ще з козацьких часів був святковим днем захисників Вітчизни. Тому, минулого року, свідомо викреслюючи з українського календаря чуже, штучно до нас привнесене свято російської армії-окупанта, я цілком природно зупинив свій вибір на 14 жовтня», – зазначив президент.

День захисника України – свято не тільки військових. Це свято свідомих громадян, які вболівають за долю нашої країни, день усіх, хто своєю професійною, сумлінною працею і навчанням, волонтерською роботою забезпечують Україні захист.

Бажаємо, щоб сила духу та незламна віра у щасливе майбутнє України додали усім нам нових сил і натхнення для здійснення майбутніх сподівань. Миру, добра і процвітання нашій країні!

Слава Україні!

 

Адміністрація коледжу