«Сіверські клейноди» у КТКТ ЧНТУ

Де, як не в рідній пісні, можна почути всю красу та мудрість нашого народу. Де, як не в нашій музиці, відображене таке чудове різнобарв’я мелодики, ритміки та гармонії в їх прекрасному поєднанні між собою. Та де, як не в нашому танці, можна зрозуміти наш характер, нашу історію, наше коріння, яке вростає далеко-далеко вглиб світової історії. У цих істинах ще раз могли переконатися студенти та співробітники Коледжу транспорту та комп”ютерних технологій ЧНТУ, побувавши 7 листопада в актовій залі коледжу на концерті всесвітньо відомого Академічного ансамблю пісні і танцю «Сіверські клейноди» Чернігівського обласного філармонійного центру фестивалів і концертних програм (художній керівник та головний диригент заслужений діяч мистецтв України Сергій Вовк).

Затамувавши подих, слухали чудовий спів солістів, а ноги самі просилися до танцю під час запальної музики. У залі поєдналися творчий дух, рідне слово, автентичні мотиви, краса творчості, ритм життя.

…Час летить швидко. Та зустріч з колективом артистів залишила глибокий слід у душах глядачів. Сподіваємося, що ті зерна творчості зростуть рясними сходами поваги до національної мови, культури, традицій.

 

Фото дивіться у фотоальбомі «Сіверські клейноди» у КТКТ (відкривається у новому вікні).

Харченко С.А.