Екскурсія на «PET TECHNOLOGIES»

09 листопада студенти груп АД-1504 та АТ-1604 із метою ознайомлення з виробничими процесами відвідали найсучасніше підприємство нашого міста ТОВ «PET TECHNOLOGIES». Це єдиний в Україні виробник обладнання для видування ПЕТ-тари та видувних форм. Причому підприємство забезпечує повний цикл виробництва – від обробки металу до зборки готових до роботи машин.

Нашу групу екскурсантів зустріла менеджер з персоналу Оглобля Жанна Олегівна, яка ознайомила відвідувачів із історією створення компанії, яка була заснована в 1999 році і за ці роки виросла до міжнародної компанії з торгово-сервісними представництвами в 15 країнах світу (партнерська мережа охоплює Європу, Азію, Латинську Америку, Африку, США і Канаду); основними видами продукції; акцентувала увагу на перевагах роботи в компанії та можливостях працевлаштування; надала інформацію про кваліфікаційні вимоги до кандидатів на вакантні посади, означивши, що устаткування відповідає всім нормам європейського стандарту якості РЄ і відповідає вимогам харчової промисловості HACCP.

Інженер-технолог Цеков Богдан Володимирович ознайомив студентів зі структурою підприємства та етапами виробництва. Студенти стали спостерігачами всіх етапів виробництва і мали можливість отримати вичерпну інформацію на питання, які виникли під час спілкування.

Висловлюємо подяку всім працівникам компанії «PET TECHNOLOGIES» за корисну змістовну екскурсію!

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Екскурсія на PET TECHNOLOGIES” (відкривається у новому вікні).

Ковальова Т.І.