Протидіємо насильству разом!

27 листопада 2018 року у читальній залі КТКТ ЧНТУ за організаційною підтримкою бібліотекарів коледжу представники Чернігівського обласного молодіжного центру Марина Забара та Майк Келлі (волонтер Корпусу миру) провели інтерактивний захід «Протидіємо насильству разом».

Активісти студентської ради коледжу та найактивніші студенти всіх груп ІІ-го курсу взяли участь у Міжнародній акції «16 днів протидії ґендерному насильству», що проходить у період з 25 листопада до 10 грудня.

Розмова вийшла серйозна, адже тема гендерно обумовленого насильства дуже гостра і актуальна для всіх країн світу! Немає жодної країни, де цю проблему було б вирішено. Насильство – сексуальне, фізичне, психологічне, емоційне й економічне – може статися вдома, у громадських місцях, під час війни і в мирну годину.

Проте, як і в більшості таких складних питань, все залежить від нас. Бо не буде чарівної феї, яка все виправить чарівною паличкою. Тому захоплююче, активне обговорення студентами у міні-групах життєвих ситуацій, пов’язаних із випадками гендерного насильства у суспільстві, дозволило об”єднати зусилля і спільно протидіяти цьому явищу.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Протидіємо насильству разом!” (відкривається у новому вікні).

Подгорнова Т.М.