«Що? Де? Коли?» Виклик

19 грудня 2018 року в актовій залі коледжу відбулася чергова інтелектуально-розважальна гра-змагання між командами студентів та викладачів у форматі «Що?Де?Коли?». Але цей захід вирізнявся від усіх попередніх тим, що нарешті студенти вирішили кинути виклик викладачам й самі виступили в ролі організаторів та ведучих гри, підготували сценарій, відеосупровід, оформлення та питання для команди знавців.

Прийняти цей виклик погодилися п’ятеро викладачів, що викладають спеціальні дисципліни для студентів комп’ютерних спеціальностей: Шумська Лілія Михайлівна, Моришев Юрій Юрійович, Ємець Петро Андрійович, Крапива В’ячеслав Іванович, Трохименко Олександр Володимирович.

Питання виявилися дуже цікавими та несподіванними, тому викладачам довелося застосувати не тільки знання з їх «коронних» предметів, але й загальну ерудицію, інтуїцію, а іноді й почуття гумору. І все ж, незважаючи на запеклу боротьбу і постійні гойдання рахунку з одного боку в інший, правильних питань виявилося недостатньо для загального тріумфу. З рахунком 6:5 перемогу здобула команда студентів-організаторів, до складу якої входили Дибленко Ярослав /ініціатор, генератор ідей/, Ткачинський Андрій, Шевченко Іван (всі – група КС1506), Матвієнко Валерія /ведуча/ (група ПС1501), Корбач Дмитро /оператор/ (група КТ1601).

Дякуємо студентам за цікаву гру, позитивні емоції та отриманий стимул для подальшого самовдосконалення.

Особлива подяка від команди викладачів за цікаве питання про тарілку для нарізання торту 🙂

 

Фото дивіться у фотоальбомі «Що? Де? Коли?» Виклик (відкривається у новому вікні).

викладачі відділення інформаційних технологій