Звітні засідання циклових комісій

21–23 січня 2019 року у КТКТ ЧНТУ були проведені звітні засідання циклових комісій: загальноосвітніх і фізичних дисциплін (голова Любенко А.А.), природничо-наукових дисциплін (голова Марінець І.С.), дисциплін професійної підготовки спец. АД, УТ (голова Раємська О.Ю.), дисциплін
професійної підготовки спец. ЕУ (голова Ковальова Т.І.).

Крім підсумків навчальної, методичної, виховної роботи, члени циклових комісій обговорили питання оцінювання фізичної підготовки студентів коледжу, проведення військово-польових зборів із «Захисту Вітчизни» (циклова комісія загальноосвітніх і фізичних дисциплін); підготовку студентів ІІ курсу до державної підсумкової атестації з математики (циклова комісія природничо-наукових дисциплін) та інші нагальні проблеми освітнього процесу у коледжі.

На засіданнях циклових комісій спеціальних дисциплін основна увага була зосереджена на питанні дуальної освіти як нової форми організації професійного навчання, яка передбачає узгоджену взаємодію освітньої та виробничої сфери з підготовки кваліфікованих кадрів. За участю заступника директора з навчально-виробничої роботи Л.М.Ревко викладачі автомобільних спеціальностей обговорили можливості та доцільність проведення лабораторних занять на провідних підприємствах міста.

 

З.М.Кузьомка