Випускник коледжу – письменник-фантаст Володимир Шевченко презентував книгу!!!

Карсинор – загадковий Всесвіт, в якому є місце і для витривалих мисливців, і для справедливих валлерів. Він складається з трьох Планет, які обертаються навколо єдиної Зірки. Історії, пов’язані з кожною з Планет, здатні бентежити свідомість. Ризикніть зануритися в цей Всесвіт, і ви не помітите, як мурашки побіжать по вашій шкірі, а ви самі опинитеся всередині нього.

Поринути в загадковий Всесвіт вам допоможуть молоді чернігівські автори Володимир Шевченко та Катерина Шевченко у своїй новій книзі «Карсинор. Охота на валлеров», яка вийшла у видавництві «Десна Поліграф» у 2018 році та відразу стала бібліографічною рідкістю, адже тираж її усього лише 100 екземплярів.

Володимир Шевченко – письменник-фантаст, випускник Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ, зараз навчається Національному університеті «Чернігівський колегіум» ім. Т.Г. Шевченка, в майбутньому – викладач математики.

Катерина Шевченко – учениця 9-го класу гімназії №31 м. Чернігова.

9 лютого 2019 року в Чернігівській обласній універсальній науковій бібліотеці ім. В.Г. Короленка відбулась презентація книги.

Капля С.Ю., яка в коледжі навчала Володимира Шевченка математики, та Подгорнова Т.М. відвідали цю святкову подію та придбали книгу з автографами авторів.

З великим задоволенням Капля С.Ю. та Подгорнова Т.М. приєднуються до акції «Подаруй бібліотеці книгу!» та поповнюють фонд бібліотеки коледжу новим бестселером!

Поспішайте до бібліотеки!!! Надзвичайно захоплююча книга чекає своїх читачів!

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Презентація книги” (відкривається у новому вікні).

Подгорнова Т.М.