Заходи у межах проведення тижня ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд»

11 березня в Україні стартував Тиждень Відкритого Уряду, який відбувається в рамках участі нашої держави в міжнародній ініціативі «Партнерство «Відкритий уряд».

20 вересня 2011 року у рамках сесії Генеральної Асамблеї ООН вісім країн-засновниць (Бразилія, Сполучені Штати Америки, Індонезія, Мексика, ФНорвегія, Філіппіни, Південно-Африканська Республіка, Сполучене Королівство) започаткували міжнародну ініціативу «Партнерство «Відкритий уряд», підписавши Декларацію Партнерства.

Україна приєдналася до Ініціативи у 2011 році та реалізовує вже третій план дій.

У Коледжі транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ відбулася зустріч у форматі круглого столу за участі начальника відділу – заступника начальника управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку Чернігівської міської ради Сікач Н.М., головного спеціаліста сектору транспортної інфраструктури та організації пасажирських перевезень управління транспорту, транспортної інфраструктури та зв’язку Чернігівської міської ради Скварського В.В., заступника начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту Чернігівської міської ради Семенця В.Г., студентів коледжу – членів Молодіжної ради Чернігівської міської ради та Молодіжної ради при Чернігівському міському голові Гаврилка С., Савенко А., Дубровіної М. та студентів коледжу. В ході зустрічі студенти дізнались про напрями діяльності міжнародної ініціативи, а також ознайомились з роботою управлінь Чернігівської міської ради та задали питання представникам влади.

 

Фото дивіться у фотоальбомі Партнерство «Відкритий Уряд» (відкривається у новому вікні).

Буйна Л.М.