ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС «Наука – це цікаво»

Cтуденти Коледжу транспорту та комп”ютерних технологій ЧНТУ взяли участь у Всеукраїнському конкурсі «Наука – це цікаво», який проводив Освітній проект «На Урок» спільно з Національним технічним університетом «Харківський політехнічний інститут».

Конкурсні завдання розроблені спеціалістами НТУ «ХПІ». Головна мета конкурсу – зацікавити наукою, а також допомогти зрозуміти важливість наукових відкриттів і досліджень.

Учасники конкурсу відчули себе науковцями, дізналися багато нового про світові наукові досягнення минулого тисячоліття та найнеймовірніші події 2018 року. Додаткові матеріали до конкурсу допомогли конкурсантам дізнатися, які наукові відкриття змінили і змінюють світ, чому планети обертаються навколо Сонця, як вирішується проблема Великої сміттєвої плями, хто все ж таки винайшов радіо, що ж там трапилось на Марсі та чим займалися вчені NASA у 2018 році.

Активну участь взяли студенти груп КІ-1806 та ЕП-1802. Кожен учасник отримав електронний сертифікат про участь. Переможці нагороджені дипломами І ступеня.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Наука – це цікаво” (відкривається у новому вікні).

Т.О. Крисько