Гравець ФК «Десна» (Чернігів) А.Мостовий – гість КТКТ

У цьому році виповнюється 59 років з моменту заснування футбольного клубу «Десна» (Чернігів), клубу, який символізує собою футбол усього чернігівського регіону. Клубу, ім’я якого асоціюється з такими видатними постатями футболу як Олег Кузнєцов, Віктор Банніков та Юхим Школьніков. Клубу, який подарував українському футболу таких гравців як Андрій Ярмоленко, Олександр Романчук, Валерій Соколенко, Олександр Піщур та інших.

На зустріч зі студентами груп КІ-1805, КІ-1806, КІ-1607 завітав гравець ФК «Десна» Андрій Мостовий. Запрошений гість зі своїми помічниками в рамках популяризації серед молоді міста здорового способу життя провів годину запитань та відповідей, цікаво розповів про історію клубу та його сучасність, поділився досвідом у спортивному житті, яке розпочав 2005 року, підписавши перший професійний контракт. Із цього часу свої професійні здібності випробовував у футбольних клубах: «Дніпро» (Черкаси), «Львів», київський «Арсенал», охтирський «Нафтовик-Укрнафта», кіровоградська «Зірка», а з липня 2016 року – «Десна»(Чернігів).

Андрій Мостовий від футбольного клубу «Десна» щиро подякував студентам коледжу за підтримку та віру в нього та команду. На даному етапі перед «Десною» ставляться максимальні завдання, але без фанатів, без рідних трибун та вірних вболівальників клуб не може розвиватися, адже команда, в першу чергу, грає саме для усіх нас.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Гравець “Десни” – гість КТКТ” (відкривається у новому вікні).

Попружна О.В.