Зустріч студентів із богатирем Євгенієм Хітяєвим

З метою пропаганди та підтримки здорового способу життя для студентів коледжу(гр. КІ-1805, КІ – 1806) будо організовано й проведено неймовірно цікаву зустріч із українським богатирем Євгенієм Хітяєвим.

Майстер спорту України, багаторазовий чемпіон із жиму штанги лежачи та силач Є.Хітяєв розповів студентам про свій непростий життєвий шлях, про те, як спорт допоміг йому знайти своє місце в житті та досягнути небувалих спортивних результатів. Український богатир застеріг студентів від небезпечних експериментів зі своїм організмом та здоров’ям, закликав вести здоровий спосіб життя.

Родзинкою зустрічі стала демонстрація Євгенієм своєї сили та спритності, що викликало серед аудиторії щиру цікавість та захват, наприклад, розірвав одним рухом рук нову колоду гральних карт.

Крім показу силових вправ, Євгеній Хітяєв виступив як мотиваційний тренер.

Пропонуємо вашій увазі ТОП-5 думок богатиря:

• Знаєте, що таке мрія? Це не «було б добре», це те, заради чого ти позбавляєшся всього зайвого. Якщо ти маєш мрію, ціль у житті, її можна досягти, незважаючи ні на що.

• Змагання дуже схожі на життя. Ти не завжди можеш бути на першому місці. Чемпіон – це той, хто навіть на останньому місці не ламається та йде вперед.

• Дружба – це бути відвертим із людиною.

• У кожній людині є добро, таланти й здібності. Якщо ми бачимо тільки погане, людина стає злою. Цінуймо один одного!

• Невдача не повинна нас зупиняти. Це шанс спробувати ще раз!

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Зустріч з Євгенієм Хітяєвим” (відкривається у новому вікні).

Попружна О.В.