Все починається з сім”ї…

Вже стало традицією 15 травня студентам КТКТ ставати волонтерами в інформаційно-просвітницькій програмі «Свято сім’ї», яку організовує Департамент сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації спільно з Чернігівським обласним молодіжним центром, Чернігівським обласним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, ГО “Юнацький Корпус Джура”, ГО «Демократія майбутнього» та Територіальним управлінням юстиції в Чернігівській області.

Сквер імені Богдана Хмельницького перетворився на масштабний родинний майданчик. Тут безліч розважальних локацій і для малечі, і для батьків. Панувала неймовірно позитивна атмосфера.

Щорічно для цього дня вибирається певна тема, яка покликана привертати увагу суспільства до проблем сім”ї. Тема 2019 року: “Сім”ї і заходи по боротьбі зі зміною клімату”. За даними ООН, святкування Міжнародного дня сімʼї присвячено сім”ям, сімейній політиці і проблемам навколишнього середовища.

У програмі заходу святкова хода «За сімʼю!», майстер-класи та розважальні ігри, консультування з правових питань, «Книжкова торбина для всієї родини від бібліотеки для юнацтва», фотозона для родини, робота аніматорів, ярмарок сувенірів, автопробіг «З сім’єю в серці», тощо.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Все починається з сім”ї…” (відкривається у новому вікні).

Гуз Ю.В., Івашенцева Є.Г.