Життя вимагає руху!!!

Відомий шведський філософ Крістофер Якоб Бострем говорив: «Найдієвіші ліки для фізичного здоров”я – бадьорий і веселий настрій духу».

25 травня 2019 року збірна команда спортсменів-любителів Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ взяла участь у щорічній обласній спартакіаді серед працівників освіти – членів Профспілки працівників освіти і науки України.

На території навчально-спортивної бази Чернігівської СДЮШОР з лижного спорту панувала атмосфера щирої радості, спортивного азарту та духовного піднесення. Ніхто не залишився осторонь, і кожен відчув себе частиною однієї великої освітянської родини.

Учасники заходу демонстрували свою витривалість, швидкість, влучність та логіку мислення у змаганнях з міні-футболу, паркового волейболу, настільного тенісу та під час гри в шахи.

Говорячи спортивною термінологією, боротьба точилася за кожне очко на кожному клаптику майданчику.

Приємні спогади лишив день, проведений у колі колег, друзів та однодумців.

Все було: і перемоги і поразки. Але кожен учасник дружньої команди КТКТ ЧНТУ намагався показати найкращий результат і зробити свій внесок в загальну перемогу.

Пишаємося нашими спортсменами та дякуємо за чесну боротьбу, витримку, кмітливість та рішучість, що були проявлені у змаганнях!

Бажаємо натхнення та сили для досягнення перемог!

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Спартакіада освітян” (відкривається у новому вікні).

Подгорнова Т.М.