Хроніка Тижня спеціальностей 274, 275. День ІV

IV день Тижня спеціальностей «Автомобільний транспорт» та «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» був насичений подіями: закінчилося оцінювання стіннівок «Автополігон»; був проведений конкурс на краще знання правил дорожнього руху; визначилися переможці в номінації «Кращий студент спеціальності»; головні змагання дня з волейболу між збірними командами спеціальностей АТ та ТТ показали, що і в спорті студенти автомобільних спеціальностей такі ж спритні, як і в роботі. А участь в змаганнях двох дівчат волейболісток першого курсу остаточно вирішило результати матчу – перемогу виборола збірна команда ТТ.

Переможцями дня стали:

в конкурсі на кращу стіннівку:

І місце – редколегія групи АТ-1808;

ІІ місце – редколегія групи АТ-1804;

ІІІ місце – редколегія групи АТ-1904;

в конкурсі на краще знання правил дорожнього руху:

І місце – студент групи АТ-1604– Манукян Іван,

ІІ місце – студент групи АТ-1605 – Зіневич Станіслав,

ІІІ місце – студент групи АД-1605 – Ткач Олексій;

в номінації «Кращий студент спеціальності «Автомобільний транспорт» – студент групи АТ-1708 – Потапенко Олександр;

в номінації «Кращий студент спеціальності «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» – студентка групи АТ-1608 – Дубровіна Марія;

в спортивному змаганні з волейболу – збірна команда спеціальності «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)».

Вітаємо переможців!

Вперше була презентована робота студентів ІV курсу – картинг, відремонтований власними руками. Студенти коледжу з захопленням спостерігали показовий виступ студента групи АТ-1604 Гапшенка Андрія і аплодували не тільки майстерності пілота, але й слюсарям, що змогли дати нове життя старій машині.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “День ІV” (відкривається у новому вікні).

Відео: відео 1, відео 2 (відкривається у новому вікні).

Раємська О.Ю.