Про засідання ОМО викладачів математики

24 жовтня 2019 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів математики ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області (керівник Данилова М.В.).

Методичні розробки для апробації в навчальних закладах області презентували викладачі, претенденти на присвоєння педагогічного звання «викладач-методист», серед них Данилова М.В., викладач математики КТКТ ЧНТУ.

У роботі засідання взяла участь Вовк Ю.Ю., ст. викладач кафедри природничо-математичних дисциплін та інформаційно-комунікаційних технологій в освіті ЧОІППО ім. К.Д. Ушинського. Вона розповіла присутнім про особливості розв’язування завдань з параметрами, які пропонуються студентам на ЗНО з математики.

Завершилося засідання обговоренням вимог щодо підготовки банку завдань для проведення ІІ, ІІІ етапу XІ Всеукраїнської олімпіади з математики та аналізом результатів ІІ етапу X Всеукраїнської олімпіади з математики серед студентів ВНЗ І-ІІ р.а. у 2018-2019 н.р.

 

Фото дивіться у фотоальбомі Ради директорів Засідання обласного методичного об’єднання викладачів математики (відкривається у новому вікні).

З.М.Кузьомка (за матеріалами сайту Ради директорів)