Про засідання ОМО обліково-економічних дисциплін

05 листопада 2019 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ проведено методичне об’єднання викладачів обліково-економічних дисциплін.

Засідання відкрила керівник методичного об’єднання Поцелуйко І.В., яка окреслила основні напрямки роботи та методичні завдання на 2019-2020 н.р.
Поцелуйко І.В. поінформувала учасників про науково-практичну конференцію «Соціально-трудові відносини в Україні: особливості становлення і перспективи розвитку», яка відбудеться 5 грудня 2019 року в КТКТ ЧНТУ.

У роботі засідання взяла участь Михайленко О.В., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної роботи ЧНУ «Чернігівський колегіум». яка розповіла колегам про тенденції розвитку вищої освіти в Україні в контексті Болонського процесу.

Лісова М.А., викладач КТКТ ЧНТУ, виступила з доповіддю про застосування індивідуального та диференційованого підходу при викладанні обліково-економічних дисциплін.

Викладачі коледжів, технікумів області поділились власним досвідом роботи, обмінялись думками щодо вирішення актуальних проблем, що були озвучені в ході роботи засідання методичного об’єднання.

 

Фото дивіться у фотоальбомі на сайті Ради директорів “Засідання обласного методичного об’єднання обліково-економічних дисциплін” (відкривається у новому вікні).

З.М.Кузьомка