Про засідання ОМО викладачів історії та суспільних дисциплін

05 листопада 2019 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ проведено методичне об’єднання викладачів історії та суспільних дисциплін (керівник Кухаренко Г.М.).

Учасником засідання була Михайленко О.В., кандидат педагогічних наук, доцент кафедри соціальної роботи ЧНУ «Чернігівський колегіум», яка розповіла колегам про тенденції розвитку вищої освіти в Україні у контексті Болонського процесу.

У рамках засідання методичного об’єднання продовжила роботу Друга історико-краєзнавча конференція студентської молоді ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області «Історія краю очима юних» (матеріали конференції в каталозі методичних матеріалів на файлообміннику).

Поцелуйко І.В., голова циклової комісії суспільно-економічних дисциплін КТКТ ЧНТУ, поінформувала присутніх про науково-практичну конференцію «Соціально-трудові відносини в Україні: особливості становлення і перспективи розвитку», яка відбудеться 5 грудня 2019 року в Коледжі транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ.

 

Фото дивіться у фотоальбомі на сайті Ради директорів “Засідання обласного методичного об’єднання викладачів історії та суспільних дисциплін” (відкривається у новому вікні).

З.М.Кузьомка (за матеріалами сайту Ради директорів)