Звітні засідання циклових комісій про роботу у І семестрі 2019-2020 н.р.

Із 13 по 16 січня 2020 року у Коледжі транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ були проведені звітні засідання циклових комісій:

– філологічних дисциплін (голова Івашенцева Є.Г.);

– суспільно-економічних дисциплін (голова Поцелуйко І.В.);

– загальноосвітніх дисциплін (голова Марінець І.С.);

– дисциплін професійної підготовки спец. 274, 275 (голова Раємська О.Ю.);

– дисциплін професійної підготовки спец. 122, 123 (голова Шумська Л.М.);

– дисциплін професійної підготовки спец. 141 (голова Ковальова Т.І.).

Під час звітування були узагальнені підсумки навчально-методичної, організаційної роботи членів циклових комісій, виконання індивідуальних планів за І семестр 2019-2020 н. р., обговорені перспективні напрями роботи.

В усіх циклових комісіях у першому півріччі працювали над реалізацією методичної проблеми «Удосконалення освітнього процесу з метою формування у студентів високих професійних компетенцій відповідно до сучасних вимог ринку праці». Члени комісій оновлювали, доповнювали методичне забезпечення предметів і дисциплін, багато уваги було приділено роботі зі здібними студентами (проведення предметних олімпіад, конкурсів, участь в інтернет-олімпіадах, обласних етапах міжнародних конкурсів тощо).

У І семестрі у коледжі проведені 3 відкриті заняття, 3 відкриті виховні заходи. Значно зросла активність викладачів циклових комісій щодо участі у науково-практичних конференціях, форумах, семінарах, вебінарах. У циклових комісіях спец. АТ, ЕТ приділили увагу питанню дуальної освіти як нової форми організації професійного навчання – проведення лабораторних занять, фахового конкурсу на ТОВ «АТЛ».

Учасники засідань не тільки прозвітували про виконану роботу, а й обговорили питання нових підходів в організації підсумкового, семестрового оцінювання знань, умінь студентів.

Л.М.Ревко, заступник директора з навчальної роботи, проінформувала членів циклових комісій про зміни, внесені до Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників (постанова Кабінету Міністрів України від 27.12.2019р. № 1133).

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Звітні засідання ЦК, 1 семестр” (відкривається у новому вікні).

З.М.Кузьомка