IX Конкурс стартапів Sikorsky Challenge

Київський політехнічний інститут ім. Ігоря Сікорського
Науковий парк «Київська політехніка»
Інноваційний холдинг «Sikorsky Challenge»
IX Конкурс стартапів Sikorsky Challenge

Запрошуємо взяти участь у IX Конкурсі стартапів та представити свій інноваційний проект на одній з найголовніших щорічних подій у сфері інноватики України.

Прийом заявок триватиме до 10 вересня 2020 року.

Конкурс проходитиме у жовтні 2020 року.

Метою цього заходу є визначення найцікавіших та найактуальніших проектів у різних галузях техніки та надання авторам кращих з них допомоги в комерціалізації, створенні успішних стартап-компаній та виведенні інноваційних продуктів на національний та міжнародні ринки.

На ньому зазвичай збираються розробники проектів у багатьох галузях науки і техніки та представники великого інвестиційного бізнесу.

Впродовж цього часу Експертна рада буде оперативно розглядати подані заявки та запрошувати учасників на співбесіди, які будуть відбуватися 1 раз на місяць. До складу Експертної ради залучаються фахівці та ментори Інноваційного холдингу «Sikorsky Challenge», експерти інвестиційних фондів та наукового парку «Київська політехніка».

За результатами співбесід конкурсанти отримають рекомендації щодо доробки своїх проектів на відповідність вимогам інвестиційних компаній та можливість пройти безкоштовне навчання в Стартап Школі Sikorsky Challenge за тими напрямами, що були недостатньо пророблені в проекті.

Заявки на участь у Конкурсі можуть подавати студенти, аспіранти, підприємці, вчені та співробітники вищих навчальних закладів і науково-дослідних установ, а також інші фізичні особи. Вік учасників встановлений – від 16 років до 70 років.

Перевага при розгляді заявок надається інженерним проектам за такими напрямками:

– Аграрний сектор

– Високотехнологічне машинобудування

– Військово-промисловий комплекс

– Енергетика

– Ефективне природокористування

– Інформаційно-телекомунікаційні технології

– Космічні технології

– Робототехніка

– Створення нових речовин і матеріалів, нанотехнології

Серед традиційних інвесторів Конкурсу Sikorsky Challenge – Boeing, Президентський Фонд Леоніда Кучми, Фонд науково-технічного розвитку України ім. В.С. Михалевича, Венчурний фонд “USP Capital”, Фонд CRDF Global, Credi Agricol Bank, Центр антикризових ініциатив, УкрЕксімБанк, ProgressTechUkraine, Бізнес-инкубатор «Eazi Start» та інші. Представники цих компаній обирають для себе цікаві проекти, з командами яких підписують угоди на фінансову підтримку.

Крім того, одним з головних партнерів і спонсорів Конкурсу Sikorsky Challenge з 2018 року є китайська компанія «Zhejiang Golden Egg Science and Technology» (надалі Golden Egg).

Головний приз для фіналістів Конкурсу Sikorsky Challenge 2020 – участь 5 проектів в китайському Конкурсі стартапів у Ханджоу, який пройде в листопаді 2020.

Призовий фонд цього Конкурсу :

– перша премія – 200 000 юанів

– 4 других премій – по100 000 юанів

– 7 третіх премій – по 50 000 юанів.

 

Подання заявок за посиланням (відкривається у новому вікні).

підготувала Капля С.Ю.