Підведення підсумків та закриття тижня циклової комісії дисциплін професійної підготовки спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»

17.02.20р. відбулося підведення підсумків та закриття тижня циклової комісії дисциплін професійної підготовки спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», нагородження переможців фахових конкурсів з Основ керування та правил дорожнього руху (переможцями стали Войстрик Є., гр. ЕТ-1603 і Поклад Д., гр. ЕТ-1703) та Регіонального конкурсу автомеханіків (студенти групи ЕТ-1703 – Воловик І., Пресняков О., Деркач Д. і студенти групи ЕТ-1603 – Кирилов В., Сизон М.); олімпіад зі Схемотехніки (перше місце посів Довиденко Давид , гр. КІ-1607) та з Електротехніки та електроніки (перше місце посів Шеховцов Б., гр.КІ-1706); змагань з футболу (перемогу здобула команда гр.ЕТ-1903) та боулінгу; інтелектуальної гри «ЕТ Edutainment», а також учасників конференції на тему: «Майбутнє вже настало» (Кирилов В., Ємельянченко Р., Патєєв Д. – гр. ЕТ-1603; Воловик І., Поклад Д. – гр.ЕТ-1703; Юков І., Карман В., Бідненко Т., Бубра Р. – гр. ЕТ-1803; Меняйлов Р., Іллєнко Б., Нестеренко А. – гр.ЕТ-1903).

Закриття тижня розпочалось з проведення викладачем Крапивою В.І. інтелектуально-розважальної гри «ЕТ Edutainment» з тематики, що стосується автомобільного транспорту. Захід проводився з метою формування творчої активності, розвитку кмітливості, ерудиції та логіки у студентів. Учасники гри активно відповідали на цікаві запитання і за правильну відповідь отримували солодкі призи.

Профком студентів нагородив переможців спортивних змагань з боулінгу.

Заходи, які проводились в рамках тижня, були спрямовані на розвиток інтелектуального потенціалу студентів, ініціативи, умінь та практичних навичок.

Висловлюємо подяку всім учасникам та вболівальникам заходів тижня ЦК дисциплін професійної підготовки спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» та вітаємо переможців!

Усім студентам бажаємо успіхів, енергії, ініціативності, подальших перемог, не втрачати амбіцій і наполегливості, не втрачати віру в себе і свої можливості, а також цікавого життя протягом навчання в коледжі!

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Закриття тижня ЕТ” (відкривається у новому вікні).

Т.І.Ковальова