Про засідання ОМО викладачів обліково-економічних дисциплін

26 лютого 2020 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів обліково-економічних дисциплін (керівник Поцелуйко І.В.).

Засідання відкрив Голова Ради директорів Радченко В.М., який наголосив на тому, що головним критерієм успішної діяльності викладача на шляху реалізації освітніх завдань з економіки є формування такої особистості випускника, яка створює собі роботу, а не шукає її, має здатність створювати власні світи і гармонійно себе в них почувати. Викладач повинен сприяти формуванню у студентів ринково-орієнтованого економічного світогляду, бази знань для вивчення прикладних фахових дисциплін, які ґрунтуються на економічній теорії.

Учасники засідання обговорили доповідь Пахомової Т.М., к.е.н., доцента, викладача-методиста Ніжинського коледжу культури і мистецтв
ім. М. Заньковецької, «Від ідеї до проекту!»; Ренської І.В., викладача вищої категорії, методиста Чернігівського промислово-економічного коледжу КНУТД, «Методи формування у студентів професійних компетенцій», та підвели підсумки проведення апробації методичних розробок викладача вищої категорії Коледжу економіки і технологій ЧНТУ Петровської В.О.

 

Інформація на сайті Ради директорів: Засідання обласного методичного об’єднання викладачів обліково-економічних дисциплін” (відкривається у новому вікні).

З.М.Кузьомка