До уваги студентів, батьків та викладачів!

Шановні колеги, студенти, батьки!!!

Просимо Вас з розумінням поставитися до ситуації з коронавірусом у нашій країні!

Дотримуйтесь правил карантину. Від цього залежить наше майбутнє, здоров”я та життя наших рідних. У зв’язку із загрозою поширення випадків гострих респіраторних захворювань, зокрема й тих, які спричинені коронавірусом COVID-2019, просимо Вас ретельно стежити за своїм здоров’ям і дотримуватися рекомендацій ВООЗ та МОЗ України (головне самоізоляція).

Найбільшою людською цінністю є здоров’я, відтак сьогодні пріоритетними для нас є підтримка і взаєморозуміння. Пам’ятаймо, що протидія поширенню вірусу – наш спільний обов’язок.

Карантин – це не відпустка, не канікули та не відпочинок! Це перш за все час максимальної самомобілізації. Час карантину можно проводити з користю: читати книжки, вчити мови, переглядати навчальні курси, тощо.

На період карантину навчальний процес не зупиняється, а лише змінюється його форма – відбувається у дистанційному режимі.

Шановні студенти прошу Вас до відповідального ставлення до навчання та самовдосконалення. Слідкуйте за інформацією на сайті коледжу та на офіційній сторінці коледжу в соціальній мережі Facebook.

Від усього колективу КТКТ ЧНТУ бажаю всім здоров‘я, терпіння, витримки. Не хворійте, бережіть себе і своїх близьких. Все буде добре!!!

З повагою, директор коледжу Віктор Радченко