Про засідання педагогічної ради

Завершення 2019-2020 н.р. у КТКТ ЧНТУ відбулося підсумковим засіданням педагогічної ради коледжу. Згідно з порядком денним були підведені підсумки навчально-методичної, виховної роботи за ІІ семестр, обговорений проєкт Комплексного плану роботи на наступний навчальний рік.

Освітній процес у ІІ семестрі відбувався переважно в умовах карантинних обмежень, тому навчання здійснювалася з використанням дистанційних технологій, в т.ч. й організація семестрового контролю, захист курсових, дипломних проєктів. Циклові комісії використовували в роботі такі платформи, як Moodle, Google Classroom, Сlasstime, На Урок, Всеосвіта, сервіси Zoom, Skype тощо.
Колектив коледжу продовжував роботу щодо підготовки навчально-методичного забезпечення дисциплін, здійснювалася робота зі здібними студентами (їх організовували для участі в інтернет-олімпіадах, конкурсах), викладачі підвищували професійний рівень шляхом участі в різноманітних освітніх он-лайн заходах (вебінарах, інтернет-конференціях, марафонах тощо). Керівники груп проводили он-лайн виховні години, інструктажі, тісно співпрацювали зі студентами та їх батьками. У соціальних мережах на офіційній сторінці коледжу розміщувались віртуальні подорожі музеями України, Європи; для випускників були організовані віртуальні урочистості з нагоди отримання диплома молодшого спеціаліста.

Як зазначили виступаючі: Ревко Л.М., заступник директора з навчальної роботи, Харченко С.А., заступник директора з виховної роботи, у новому навчальному році першочерговим буде завдання – удосконалення цифрової компетентності, формування культури он-лайн спілкування усіх учасників освітнього процесу, превентивне виховання студентів.

Радченко В.М., голова педагогічної ради, виніс на обговорення основні завдання та напрями роботи колективу у 2020-2021 н.р. Наразі, це організація діяльності в рамках імплементації Закону України «Про фахову передвищу освіту», розробка і впровадження освітніх програм та освітньо-професійних програм підготовки фахових молодших бакалаврів, організація змішаного навчання.

Робота педагогічного колективу у ІІ семестрі навчального року визнана задовільною.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Педрада, підсумкове засідання” (відкривається у новому вікні).

З.М.Кузьомка