Про відкрите заняття з дисципліни «Об’єктно-орієнтоване програмування»

10 грудня 2020 року викладач Нехай В.В. провів відкрите заняття з дисципліни «Об’єктно-орієнтоване програмування». Тема лекції «Покажчик this і його застосування. Застосування this у конструкторах. Статичні компоненти класу. Доступ до статичного компоненту».

Заняття було проведено у групі КН-1701 з використанням програми для відео конференцій і обміну повідомленнями в режимі реального часу (zoom).
Тема, висвітлена на занятті, актуальна для підготовки фахівців спеціальності «Комп’ютерні науки», адже покажчик – це потужний інструмент у програмуванні, за допомогою покажчиків деякі речі у програмуванні можна зробити набагато простіше і при цьому ефективність роботи програми значно підвищиться.

Заняття, яке провів Нехай В.В., отримало позитивні відгуки членів циклової комісії дисциплін професійної підготовки спец. 122, 123, членів адміністрації коледжу. Присутні вказали на чітку організацію роботи на занятті, дотримання етапів проведення лекції, продуманий етап закріплення матеріалу у формі розв’язанні прикладів, доброзичливість викладача у спілкуванні зі студентами.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Заняття з ООП” (відкривається у новому вікні).

З.М.Кузьомка