Про засідання циклових комісій

Упродовж 12–14 січня 2021 року були проведені засідання «круглого столу» циклових комісій коледжу на тему «Підсумки навчально-методичної роботи циклових комісій за І семестр 2020-2021 н. р.».

Учасники засідань звітували про навчально-методичне забезпечення предметів, дисциплін на платформах Google Classroom, Moodle; проведену наукову, навчально-дослідницьку роботу, роботу в обласних та всеукраїнських методичних об’єднаннях.

 

Фотозвіт засідання циклової комісії загальноосвітніх дисциплін дивіться у фотоальбомі “Звіт ЦК загальноосвітних дисциплін” (відкривається у новому вікні).

Фотозвіт засідання циклової комісії дисциплін проф. підготовки спец. 122, 123 дивіться у фотоальбомі “Звіт ЦК спеціальностей 122,123” (відкривається у новому вікні).

Фотозвіт засідання циклової комісії дисциплін проф. підготовки спец. 141 дивіться у фотоальбомі “Звіт ЦК спеціальності 141” (відкривається у новому вікні).

Фотозвіт засідання циклової комісії дисциплін проф. підготовки спец. 274, 275 дивіться у фотоальбомі “Звіт ЦК спеціальностей 274,275” (відкривається у новому вікні).

Фотозвіт засідання циклової комісії філологічних та економічних дисциплін дивіться у фотоальбомі “Звіт ЦК філологічних та економічних дисциплін” (відкривається у новому вікні).

Зінаїда КУЗЬОМКА