Завершився тиждень циклової комісії дисциплін професійної підготовки спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»

Тиждень ЦК ЕТ проходив у коледжі з 15.02.2021 по 19.02.2021 в складний період змішаного навчання в умовах пандемії.

Протягом тижня, який був насичений різноманітними заходами, студенти брали активну участь.

Розпочався він з перегляду відео про те, як студенти удосконалювали свої професійні навички під час карантину та дистанційного навчання «Працюємо на карантині».

Студенти спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій НУ «Чернігівська політехніка» продемонстрували в конкурсі плакатів «Автомобіль твоєї мрії – 2021» свій власний погляд, свої мрії на автомобіль-сучасності, і використали різні ідеї та підходи відображення своїх думок.

Кращими роботами в конкурсі плакатів були визначені плакати студента групи ЕТ-1903 Нестеренко Андрія – «Автомобіль майбутнього»; студентів групи ЕТ-2003 Жука Дмитра – «Водневий автомобіль»; студента групи ЕТ-2003 Шепки Дениса – «Автомобіль моєї мрії».

Відбулись олімпіади з різних профільних дисциплін і предметів:

– зі Схемотехніки (перше місце посів Бакалов Владислав, гр. КН-1901);

– з Електротехніки та електроніки (перше місце посів Бубра Роман, гр. ЕТ-1803);

– з Математики (перше місце посів Міщенко Еліна, студентка гр. КН-2001).

Також для студентів І і ІІ курсів в рамках тижня ЦК спеціальності ЕТ була проведена захоплююча гра-вікторина «Автоексперт», яка дозволила перевірити знання здобувачів освіти щодо автомобілів різних світових брендів, автомобільних символів.

В конкурсі кросвордів «Математика в спеціальності ЕТ» студенти продемонстрували знання з математики при їх створенні.

Переможцями у конкурсi кросвордів стали:

– 1 місце – Любежаніна Т., гр. КН-2001;

– 2 місце – Слободянюк А., гр. ТТ-2008;

– 3 місце – Міщенко Е., гр. КН-2001.

З метою ознайомлення з новітнім обладнанням для ремонту і діагностики машин та можливості більш детального ознайомлення із майбутньою професію для студентів І курсу гр.ЕТ-2003 була організована екскурсія на підприємство «АТЛ-автосервіс».

Також в рамках тижня з метою популяризації здорового способу життя серед команд юнаків 1, 2, 3 та 4 курсів традиційно відбулися спортивні змагання з волейболу, які проходили в цікавій спортивній боротьбі. Перемогу одержала команда групи ЕТ-1903.

В рамках тижня спеціальності ЕТ було проведено професійний конкурс з безпеки руху транспортних засобів, для студентів ІІІ та IV курсів. Перемогу одержав Бубра Роман, студент гр. ЕТ-1803.

Цікавим дозвіллям і відпочинком від навчання було проведення на платформі moodle інтелектуально-розважальної гри «Аннаграма» на автомобільну тематику.

Традиційно в рамках тижня спеціальності ЕТ була проведена міжвузівська науково-практична конференція на тему «Сучасні автомобільні технології», в якій взяли участь студенти 1, 2, 3 та 4 курсів спеціальності ЕТ та студенти НУ «Чернігівська політехніка», де учасники конференції представили роботи , в яких проаналізовали основні тенденції розвитку новітніх автомобільних технологій та перспективи розвитку автомобілів майбутнього.

Також було визначено переможців серед студентів ІІІ та ІV курсів в номінації «Кращий за професією». Це студенти четвертого курсу, гр. ЕТ-1703 Воловик Ілля та третього курсу, гр. ЕТ-1803 Бубра Роман.

Заходи, які проводились в рамках тижня, були спрямовані на активізацію пізнавальної діяльності студентів, стимуляції їх до творчого пошуку, наукових досліджень, створення активного тандему «студент – викладач».

Вітаємо всіх переможців!

Висловлюємо подяку усім хто брав участь в конкурсах і хто підтримував учасників!

Усім студентам бажаємо успіхів, енергії, ініціативності, подальших перемог, не втрачати амбіцій і наполегливості, не втрачати віру в себе і свої можливості, а також цікавого життя протягом навчання в коледжі!

 

Тетяна КОВАЛЬОВА