Всеукраїнський конкурс «Вода є життя»

Студенти І-го та ІІ-го курсів Фахового коледжу транспорту та комп’ютерних технологій НУ «Чернігівська політехніка» взяли активну участь у Всеукраїнському конкурсі «Вода є життя», присвяченому Всесвітньому дню води – 2021, від освітнього проєкту «На Урок».

Головна мета конкурсу – привернути увагу до проблем якості питної води, необхідності охорони водних ресурсів та їх раціонального використання.

Для того щоб нагадати всім жителям планети про значення і важливість води, Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй в 1993 році ухвалила офіційне рішення про щорічне відзначення 22 березня Всесвітньо-го дня водних ресурсів. Цьогоріч тематика Всесвітнього дня води: «Цінність води для кожного з нас».

Вода – дуже цінний та життєво необхідний ресурс. Не будьте байдужими до свого майбутнього, розпочинайте берегти воду вже сьогодні.

Правильне використання води допоможе в збереженні водних ресурсів, збільшить доступ до води для більшої кількості людей, знизить рівень її забруднення.

Нагородою для студентів стали дипломи й сертифікати від освітнього проєкту «На Урок» і головне – знання та задоволення від підкорення ще однієї сходинки у вирішенні екологічних проблем.

Переможцями стали:

– Бурка Михайло, студент групи КІ-2006 (диплом ІІ ступеня);

– Кулак Мар’яна, студентка групи ТТ-1908 (диплом ІІ ступеня);

– Міщенко Еліна, студентка групи КН-2001 (диплом ІІ ступеня);

– Коваленко Владислав, студент групи КН-2001 (диплом ІІІ ступеня);

– Лісовий Єгор, студент групи ЕТ-2003 (диплом ІІІ ступеня).

Дякуємо всім учасникам за участь у конкурсі та вітаємо переможців!

 

Фото дивіться у фотоальбомі Всеукраїнський конкурс «Вода є життя» (відкривається у новому вікні).

Викладачка Вікторія Шох