Чорнобиль не має минулого…

26 квітня світ згадує трагічні події 35-річної давнини, що відбулися на Чорнобильській атомній електростанції. Наслідки катастрофи відчули і продовжують відчувати на собі мільйони людей як в Україні, так і за її межами.

У Фаховому коледжі транспорту та комп’ютерних технологій НУ «Чернігівська політехніка» керівник групи ЕТ-2003 Тетяна Ковальова 27 квітня 2021р. організувала для своїх студентів виховну годину «Чорнобиль не має минулого…», в якій розповіла про те,
що аварія призвела до однієї із найбільших техногенних та екологічних катастроф в історії людства. Цей день поділив життя багатьох людей на “до” та “після” і українці повинні завжди пам”ятати про жертви, які довелося понести внаслідок аварії на Чорнобильській атомній станції. І зробити все можливе, щоб історія ніколи не повторилася знову.

А також зазначила, що ця трагедія продовжується і сьогодні. Вона забрала багато життів протягом 35-ти років і продовжує забирати їх сьогодні. Людський фактор відіграв величезну роль у цій трагедії, тому ми повинні пам’ятати, що “мирний атом” залежить від нас.

Активну участь у підготовці та проведенні виховної години узяв Кіріл Ахтирський, який підготував презентацію на тему: «26 квітня – День пам’яті Чорнобільської трагедії».

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Чорнобиль не має минулого…” (відкривається у новому вікні).

Ковальова Т.І.