Всеукраїнський конкурс Young Car Mechanic

Студенти Фахового коледжу транспорту та комп”ютерних технологій НУ “Чернігівська політехніка” взяли участь у конкурсі Young Car Mechanic. Всеукраїнський етап цього конкурсу відбувся 21 квітня 2021р. для студентів-автомеханіків закладів фахової передвищої освіти.

Як і перший, другий етап відбувався у вигляді тестування теоретичних знань на онлайн-платформі конкурсу, але рівень складності питань був на порядок вищий, тож студентам довелося непросто. Незважаючи на це п”ятірка студентів, які брали участь у ІІ етапі від нашого коледжу у складі: Здоровець Олексій, Косенко Дмитро, Косницький Ярослав, Везовик Олег та Силенок Антон, показали гідні результати та отримали пам’ятні подарунки.

Дякуємо всім студентам, які взяли участь у конкурсі, та бажаємо їм подальшого плідного навчання, щоб стати справжніми професіоналами в обраній ними професії. Також вдячні викладачам Сергій Кравченко, Петро Колот та Олександра Раємська за підготовку студентів і сподіваємося на подальші перемоги!

Окрема подяка організатору конкурсу компанії Inter Cars Ukraine та особисто директору Inter Cars – Чернігівська Філія Таісії Мукорез.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Всеукраїнський конкурс Young Car Mechanic” (відкривається у новому вікні).

Буйна Л.М.