ОМО викладачів інформатики та програмування, загально-технічних та спеціальних дисциплін

03.11.2021 проведено он-лайн засідання Обласних методичних об’єднань викладачів інформатики та програмування, загально-технічних та спеціальних дисциплін.

Савчук А.М., викладач Чернігівського промислово-економічного коледжу Київського національного університету технологій і дизайну, поділилася досвідом оцінювання знань студентів під час дистанційного та змішаного навчання.

Ворожбит Н. М., викладач ВСП ФКТКТ НУ «Чернігівська політехніка», ознайомила присутніх з особливостями планування навчального процесу з інформатики у закладах фахової передвищої освіти.

Нехай В.В., викладач ВСП ФКТКТ НУ «Чернігівська політехніка», поділився власними науковими напрацюваннями в галузі використання нечітких моделей теорії ігор у системі управління інформаційною безпекою сільськогосподарських підприємств.

На засідання заслухали Рябчуна Я. І., викладача Остерського коледжу будівництва та дизайну, який надав на апробацію свої методичні розробки.

Також було обговорено та затверджено план роботи методичних об’єднань  на 2021-2022 н.р.

ОМО викладачів інформатики та програмування, загально-технічних та спеціальних дисциплін

Фото дивіться у фотоальбомі “ОМО викладачів інформатики та програмування, загально-технічних та спеціальних дисциплін” (відкривається у новому вікні).

Віталіна Данилова