Відкрите лекційне заняття з дисципліни «Технічна експлуатація автомобілів»

22 листопада 2021р. у групі АТ-1909 викладач Кравченко Сергій Юрійович провів відкрите лекційне заняття з дисципліни «Технічна експлуатація автомобілів» на тему «Відмови та несправності системи охолодження двигуна. Їхні ознаки і причини виникнення».

Для реалізації визначених цілей заняття викладач використав демонстрацію презентаційних та відеоматеріалів по темі, залучав студентів до обговорення поставлених проблемних питань. Впродовж заняття Сергій Юрійович дотримувався важливих принципів навчання, а саме: науковості, наочності, систематичності й послідовності, свідомості й активності студентів. Викладачем було продемонстровано досконале володіння навчальним матеріалом, методикою проведення заняття, вміння зацікавити студентів.

Присутні викладачі циклової комісії дисциплін проф. підготовки спец. 274, 275 та інші педагоги висловили схвальні відгуки про проведене відкрите заняття.

відкрите заняття з дисципліни «Технічна експлуатація автомобілів»

Фото дивіться у фотоальбомі Про відкрите заняття з дисципліни «Технічна експлуатація автомобілів» (відкривається у новому вікні).

Кузьомка Зінаїда