Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу «Педагогічний ОСКАР – 2023»

Щороку Державною установою «Науково-методичний центр вищої та фахової передвищої освіти» проводиться Всеукраїнський конкурс «Педагогічний ОСКАР».

Основною метою конкурсу є дослідження та поширення новаторських педагогічних практик, підтримка професійного розвитку та самореалізації педагогів, створення умов для розвитку творчого потенціалу педагогічних колективів закладів фахової передвищої освіти, поліпшення управління освітнім процесом та підвищення якості підготовки фахівців. Конкурс складається з двох етапів: відбіркового, який проводиться безпосередньо в закладах освіти, та фінального, який відбувається у ДУ «НМЦ вищої та фахової передвищої освіти».

У 2022-2023 н.р. на фінальний етап конкурсу було подано 973 конкурсні роботи з 133 закладів фахової передвищої освіти в 12 номінаціях.

Викладачі ВСП «Фаховий коледж транспорту та комп’ютерних технологій Національного університету «Чернігівська політехніка» Валентина ЮЩЕНКО й Олена ПОПРУЖНА стали переможцями фінального етапу Всеукраїнського конкурсу «Педагогічний ОСКАР – 2023» у номінації «Інноваційні підходи до організації практичної підготовки здобувачів освіти закладів фахової передвищої освіти». Їх робота «Практикум. Створення аргументованих текстів на заняттях із української мови та літератури» відзначена дипломом ІІІ ступеня.

Щиро вітаємо шановних колег із перемогою, дякуємо за плідну працю, бажаємо нових досягнень у галузі освіти!

Фото дивіться у фотоальбомі 2023 / Вітаємо переможців Всеукраїнського конкурсу «Педагогічний ОСКАР – 2023» (відкривається у новому вікні).

Буйна Лариса