Засідання обласної секції заступників директорів з виховної роботи

12 травня у Коледжі транспорту та комп’ютерних технологій відбулося засідання обласної секції заступників директорів з виховної роботи ВНЗ І-ІІ р.а.Чернігівської області, у якому взяли участь представники 13 вищих навчальних закладів І-ІІ р.а.Чернігівської області.

Засідання секції відкрив голова Ради директорів ВНЗ І-І р.а.Чернігівської області, директор Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій В.М.Радченко.

Заступники директорів обговорили питання національно-патріотичного виховання студентської молоді та визначили переможців конкурсу «Педагогічна знахідка» у номінації «Виховна робота».

На засіданні з доповіддю на тему: « Створення виховного середовища засобами національно-патріотичного виховання. Ділова документація» виступила Злобіна О.О., завідуюча відділом виховної роботи і здорового способу життя ЧОІППО ім. К.Д.Ушинського.

Про питання волонтерської роботи у ВНЗ розповіла заступник директора з виховної роботи Коледжу економіки і технологій Чернігівського національного технологічного університету Казімірова М.В.

Вітаємо переможців конкурсу «Педагогічна знахідка»
у номінації «Виховна робота»:

Данилову М.В. (керівника групи КС-1506) із зайнятим ІІ місцем за методичну розробку виховного заходу на тему: «Наркоманія – шлях у безодню»;

Шелупець В.В. (керівника групи КС-1507) із зайнятим ІІІ місцем за методичну розробку виховної години на тему: «Енергозбереження задля протидії зміни клімату».

 

Детальніше на сайті Ради директорів (відкривається у новому вікні).

Фото дивіться у фотоальбомі “Засідання обласної секції заступників директорів з виховної роботи” (відкривається у новому вікні).

Харченко С.А.