Конкурс професійної майстерності у TOYOTA центрі

Сьогодні автомобіль – це не розкіш, а засіб пересування. Щоб безпечно і комфортно почувати себе у ньому, потрібно вчасно його ремонтувати й підтримувати в належному стані. Для цього потрібні висококласні фахівці – слюсарі з ремонту автомобілів та автоелектрики.

Традиційно, напередодні Дня автомобіліста, 28 жовтня 2016 року на базі ТОВ «Автомобільна Компанія «Сівер-Авто» (TOYOTA центр Чернігів) відбувся конкурс фахової майстерності студентів Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ. Свої вміння та навички застосовувати теоретичні знання на практиці, виконувати роботи з дотриманням технологічної послідовності, правил безпеки праці та прийоми роботи з інструментом під час виконання завдань демонстрували майбутні автослюсарі та автоелектрики. Майбутні менеджери-консультанти вдало презентували широкому загалу потенційних покупців автомобілі з модельного ряду TOYOTA. Також вони продемонстрували свої навички роботи з клієнтом, вміння допомагати клієнтам при виникненні питань.

Учасники конкурсу старалися довести, що вони є вмілими, вправними – кращими у своїй професії.

За виконанням завдань спостерігало компетентне журі, членами якого були досвідчені фахівці Автомобільної Компанії «Сівер-Авто» та викладачі коледжу.

Перемогу в конкурсі виборола команда у складі:
Дерев’янко Андрій (група ЕП-1402);
Силенок Микола (група ЕУ-1303);
Юрченко Антон (група ЕУ-1303).

Проведення таких конкурсів створює атмосферу здорової конкуренції, сприяє вдосконаленню професійної майстерності, підвищенню рівня підготовки майбутніх фахівців та піднімає престиж професії.

По завершенню змагань всіх учасників було нагороджено пам’ятними відзнаками.

Вітаємо з перемогою та бажаємо здійснення усіх задумів та мрій, подальших успіхів в досягненні вершин професійної майстерності!

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Конкурс профмайстерності” (відкривається у новому вікні).

C.Ю.Капля