Конкурс мікропроектів від Посольства Німеччини в Україні

Мікропроекти – це проекти з коротким терміном реалізації (максимально 6 місяців, завершення — щонайпізніше 15.10.2017), спрямовані на поліпшення базових потреб бідних і найбідніших верств населення, а також на забезпечення довгострокової дієвості проекту.

Хто може подавати заявку?

Заявки до закінчення терміну подання можуть подавати організації/установи (не підприємства), що не спроможні самостійно профінансувати свій проект.

Умови надання проектного сприяння

Посольство підтримує організації/установи у здійсненні їхніх проектів шляхом надання часткового фінансування за умови, що заявник не може сам реалізувати свій проект. Це означає у будь-якому випадку обов’язкову наявність власного внеску заявника (також і нефінансового, наприклад, у формі виконання робіт або надання робочої сили чи приміщень). Можливе часткове фінансування третіми сторонами.

Максимальна сума грантового сприяння становить, як правило, 8000 євро.

Закупівлі, які мають бути здійснені у рамках проекту, відбуваються винятково в Україні.

Проект не повинен призводити до повторних зобов’язань Посольства.
На одну організацію/об’єднання/установу може бути подана лише одна заявка.

Ініціатор/виконавець проекту повинен бути в змозі самостійно нести поточні витрати або заробляти кошти на їхнє покриття за рахунок проекту.
Заходи з надання підтримки приватним особам, підприємствам чи органам влади, а також субсидіювання поточних витрат (зарплати, витратні матеріали, електроенергія, газ, транспортні витрати, телефонні рахунки тощо) організацій-заявників неможливі.

Термін подання заявок — до 24.02.2017 (заявки з датою відправки на поштовому штампі пізніше 24.02.2017 розглядатися не будуть).

 

Додаткова інформація за посиланням (відкривається у новому
вікні).

Детальна інформація на сайті Департаменту економічного розвитку облдержадміністрації (відкривається у новому вікні).

підготувала Капля С.Ю.