Зустріч із воїнами-учасниками АТО

Сьогодні тисячі патріотів нашої держави знаходяться на Сході країни, на передовій, захищаючи свободу, незалежність та територіальну цілісність України.

З метою виховання патріотизму, шанобливого ставлення до рідної країни, гордості за наших захисників у Коледжі транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ була організована зустріч студентів груп ПС-1401 та ЕП-1602 із воїнами, які брали участь у АТО капітаном Демченком В.С. та рядовим Павленком О.В.

Запрошені гості не на багато старші за студентів, а вже встигли побувати на війні та зустрітися зі смертю. Це люди сильної волі, міцного характеру, впевнені в собі, справжні патріоти України.

Хлопці своїм прикладом показали, що не тільки словами можна любити свою Батьківщину, але і вчинками доводити це. Відповідаючи на численні запитання студентів, запрошені воїни намагалися у доступній формі розповісти про життя на передовій, про те, як боронилися і наступали, про допомогу волонтерів, про солдатську єдність та братерство.

Такі зустрічі залишають у молодих душах віру у краще майбутнє України і нестримне бажання бути схожими на тих, хто зараз захищає суверенітет, свободу і цілісність нашої держави.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Зустріч із воїнами АТО” (відкривається у новому вікні).

Марінець І.С.