English Week в КТКТ

Англійська мова… Така проста і складна водночас, вона асоціюється з аристократизмом, королевою і Біг-Беном. Аналізуючи сучасне сьогодення, робиш висновок, що знання англійської не розкіш, а необхідність. Англійською ти спілкуєшся за кордоном, нею ти користуєшся на роботі, вдома. Саме тому студенти вивчають англійську мову в коледжі і виходить у них чудово.

Прикладом цього є “English Week” в КТКТ, організована та проведена цикловою комісією іноземної мови.

Тиждень проходив з 15 по 20 травня і містив різноманітні освітні та мотивуючі заходи.

– Пізнавально та корисно для себе студенти коледжу змогли on-line визначити свій рівень володіння мовою.

– Квест «English Challenge» виявив найспритнішу команду. Це – команда групи УТ-1508. Вітаємо!

– Зустріч з гостем із США відкрила нові сторони спілкування англійською мовою та додала теми для роздумів нашим студентам.

– Пісенний конкурс «GUES THE SONG!» додав драйву та енергії як студентам, так і викладачам впродовж робочого дня.

– Конкурс постерів ”Spring, Reloading” показав, що актуально та які теми цікавлять студентів коледжу. Переможицею стала Гольтяпіна Вероніка, група КС-1506.

– Флеш-моб студентів I курсу відкрив нові форми заходів, що мотивують до вивчення англійської мови.

– Викладач Гуз Ю.В. провела бінарне заняття із дисциплін «Світова література» та «Іноземна мова» у формі засідання літературного клубу і довела, що сучасна англомовна література – це цікаво та захоплююче.

– Євроквест “WE ARE EUROPEANS” став родзинкою тижня. Він об’єднав студентів, викладачів коледжу. Команди наввипередки відшукували станції, виконували запропоновані завдання і мчали далі. Задоволеними залишились як учасники, так і організатори квесту. Спритнішою виявилася команда викладачів. Вітаємо!

Дякуємо всім, хто взяв участь в ‘English Week в КТКТ, обіцяємо наступні цікаві та захоплюючі зустрічі з англійською мовою!

 

Фото дивіться у фотоальбомі “English Week в КТКТ” (відкривається у новому вікні).

Івашенцева Є.Г.