Весна у Пирогово

27 травня 2017 р. учасники акції «Відкрий Україну», котра триває в коледжі , відвідали Національний музей народної архітектури та побуту України (Музей у Пирогові).

Музей у Пирогові – це архітектурно-етнографічний музей просто неба , тобто всі експонати музею розташовані не в павільйонах чи інших будівлях, а саме під відкритим небом, що робить музей вкрай привабливим для відвідувачів з усіх куточків світу. У музеї з надзвичайною точністю та достовірністю представлені пам’ятки матеріальної культури всіх областей України.

Тут ми змогли не тільки провести вихідні та насолодитися відпочинком, а й побачити та купити справжні українські сувеніри: рушники, традиційні вишиванки, народні іграшки.

Ми почули автентичну музику. Гра народного музики на цимбалах зачарувала як студентів, так і викладачів, а ніжні звуки сопілки навіяли романтику.

Ми стали учасниками Міжнародного благодійного фестивалю дитячо-юнацької творчості «Сонячний каштанчик» та свята творчості дітей і молоді «ЕТНО-КАШТАНЧИК- 2017», присвячений Дню Києва, та поїли смачні національні страви.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Весна у Пирогово” (відкривається у новому вікні).

Є.Г. Івашенцева