Тиждень Космосу розпочався!

60 років тому розпочалася нова ера в історії людства − людина здійснила перший крок у Всесвіт. Попереду багато польотів та відкриттів. Всесвітній тиждень космосу – це стартовий майданчик для допитливих і наполегливих, для тих, хто сміливо відправлятиметься до інших планет і світів, сміливо і впевнено здійснюючи рух на шляху до зірок.

З 4 по 10 жовтня ми відзначаємо Всесвітній тиждень космосу. Ці дати обрані невипадково: 4 жовтня 1957 року СРСР здійснив запуск першого штучного супутника Землі, а 10 жовтня вступив у силу Договір про принципи діяльності держав з дослідження та використання космічного простору.

Коледж транспорту та комп’ютерних технологій також не стоїть осторонь від таких визначних подій світового масштабу, тому в рамках Всесвітнього тижня космосу 2 жовтня відбулося його відкриття в коледжі.

Викладач Крапива В.І. разом зі студентами першого курсу переглянули науково-популярний фільм «Найвизначніші відкриття космосу. XXI століття» з подальшим обговоренням. Студенти взяли активну участь у дискусії про загадки та відкриття на просторах Всесвіту.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Тиждень Космосу розпочався!” (відкривається у новому вікні).

Крапива В.І.