Зустріч з представниками ПАТ КБ «ПриватБанк»

18 грудня в рамках декади економічних дисциплін відбулась зустріч студентів груп ЕП-1502 та КС-1307 з представниками ПАТ КБ «ПриватБанк». Керівник центру з підбору персоналу Скокова Наталія Анатоліївна та керівник Управління НБКЦ при Регіональному підрозділі Каращук Наталія Федорівна ознайомили майбутніх випускників із діяльністю банківської установи та надали інформацію про наявні вакансії й відкриті програми з працевлаштування. Варто зазначити, що Каращук Наталія Федорівна є випускницею нашого коледжу.

Представники банку акцентували увагу на перевагах роботи та можливостях працевлаштування студентів у КБ «ПриватБанк», довели кваліфікаційні вимоги до кандидатів на вакантні посади в банку, надали детальну інформацію про умови та організацію праці, матеріальне стимулювання працівників.

Зі слів Скокової Наталії Анатоліївни, на студентів чекає цікава, захоплююча, динамічна робота. Робота, яка дозволить розвиватися і відчувати себе частиною одного з найбільших банків країни, частиною великого механізму.

Наталія Анатоліївна запросила студентів пройти он-лайн практику в КБ «ПриватБанк», яка дає можливість отримати знання та навички роботи в банківській сфері без обов’язкового відвідування відділень банку. Після закінчення он-лайн-практики студенти, які успішно складають контрольні тести, отримують сертифікат про проходження практики. Кращі практиканти будуть зараховані до кадрового резерву ПриватБанку, що дає гарантію працевлаштування в банку після закінчення навчання.

Каращук Наталія Федорівна розповіла про напрями роботи багатоканального контактного центру і запросила студентів розпочати свою кар’єру у центрі зі спілкування з клієнтами на вхідних дзвінках й наданні консультацій з банківських продуктів.

Студенти мали можливість отримати вичерпну інформацію на питання, які виникли під час спілкування, рекламну продукцію, контактні телефони.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Зустріч з Приватбанком” (відкривається у новому вікні).

С.Ю. Капля