Тематична експозиція «Мій Крим» зібрала однодумців

В18 грудня 2017 року тематична експозиція «Мій Крим» зібрала однодумців у читальній залі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ.

Творча виставка авторських фоторобіт та віршів, плакатів, книг покликана підтримати прагнення кримськотатарського народу та вимушених переселенців з Криму повернути окупований півострів до складу України та приурочена до Міжнародного дня мігрантів, який відзначається за рішенням Генеральної Асамблеї ООН щорічно 18 грудня.

Протягом дня викладачі, студенти, працівники коледжу мали змогу оглянути експонати виставки, висловити власні думки щодо підтримки тих кримчан, які не зламалися, і прагнуть зробити так, аби та велика несправедливість, яка знову прийшла на Кримську землю, була виправлена.

Відвідувачі експозиції зазначили, що «Мій Крим» — це не просто виставка, це єднання думок, поглядів, переконань. Це відповідь ворогу на його загарбницьку поведінку.

Організатори виставки висловлюють подяку за надані експонати для виставки викладачам, працівникам та студентам коледжу: Сухицькому Ю.В., Дедович Д.В., Подгорновій Т.М., Коваль О. Є., Кучеренко А.А., Кухаренко Г.М., Дейнеко Ю., Ігнатович В.

 

Фото дивіться у фотоальбомі Експозиція «Мій Крим» (відкривається у новому вікні).

Подгорнова Т.М.