Засідання обласного методичного об’єднання викладачів інформатики та програмування

13 березня 2018 року на базі Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ відбулося засідання обласного методичного об’єднання викладачів інформатики та програмування ВНЗ І-ІІ рівнів акредитації Чернігівської області (керівник Моришев Ю.Ю.).

Всіх присутніх привітав голова Ради директорів ВНЗ І-ІІ р.а. Чернігівської області Радченко В.М.

На засіданні були обговорено і затверджені рецензії на апробацію методичних розробок викладача Кириченко О.М.

Кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедри інформатики та ІКТ в освіті Покришень Д.А. виступив з обговоренням теми: «Оцінка професійного вигорання, методи та техніки профілактики».

Можливості залучення педагогічних працівників ВНЗ І-ІІ р.а. до міжнародних програм представила співробітник відділу міжнародних зв”язків ЧНТУ Чхаідзе В.

Перлиною проведення засідання обласного методичного об”єднання було проведення ІІ етапу ХІ Всеукраїнської олімпіади з інформатики та комп”ютерної техніки за результатами якої були отримані такі результати:

І місце: Хоменко М.В.

ІІ місце: Островецька Ю.М.

ІІ місце: Онищенко Д.І.

ІІ місце: Ульяненко О.П.

ІІІ місце: Малий А.С.

ІІІ місце: Нікітін І.С.

ІІІ місце: Діденко В.В.

Наприкінці зустрічі учасники ОМО підвели підсумки роботи 2017-2018 н.р. та обговорили напрямки роботи на наступний навчальний рік.

 

Фото дивіться у фотоальбомі Ради директорів “Проведення ОМО викладачів інформатики та програмування” (відкривається у новому вікні).

Моришев Ю.Ю.