Двері КТКТ ЧНТУ гостинно відчинилися перед абітурієнтами!

18 квітня 2018 року в Коледжі транспорту та комп’ютерних технологій Чернігівського національного технологічного університету відбувся День відкритих дверей.

Адміністрація, викладачі та студенти коледжу підготували для учасників цьогорічної зустрічі різноманітні заходи: абітурієнти мали можливість відвідати майстер-класи з різних спеціальностей та наочно ознайомитися з особливостями майбутньої професії.

Уже перед початком заходу представники коледжу подбали про те, аби створити у гостей святковий настрій: організували музичний супровід перших хвилин знайомства абітурієнтів із їхнім майбутнім навчальним закладом. У вестибюлі коледжу на всіх учасників заходу чекала яскрава фотозона, біля якої вони із задоволенням робили фото на згадку про візит до КТКТ ЧНТУ.

Найактивніші студенти коледжу допомагали абітурієнтам зареєструватися, практичний психолог та викладачі – визначитись з майбутньою спеціальністю, переконатись у своїх фахових здібностях.

Кожен із відвідувачів отримав від завідувачів відділень ґрунтовну інформацію про навчальний заклад, спеціальності, умови вступу, навчання в коледжі, перспективи працевлаштування випускників.

Гості мали змогу переглянули рекламні ролики про коледж та цікаву відео-хроніку різноманітних заходів і подій, які традиційно відбуваються у коледжі.

Абітурієнтів та їхніх батьків привітав директор коледжу Віктор Миколайович Радченко. Він розповів про перспективи навчання у коледжі та надав низку цінних порад щодо обрання майбутньої професії.

Голова первинної профспілкової організації студентів коледжу Буйна Л.М. розповіла про різноманітні освітні заходи за участю студентів коледжу. Вона провела серед абітурієнтів розіграш подарунків від первинної профспілкової організації студентів коледжу.

Також вступники мали змогу відвідати екскурсію по лабораторіям та кабінетам коледжу, поспілкуватися із студентами та викладачами циклових комісій, взяти участь у цікавих майстер-класах, зустрічах і конкурсах. Кожна циклова комісія намагалася якомога найяскравіше представити абітурієнтам спеціальності коледжу.

Всі учасники заходу відзначили, що знайомство з коледжем справило на них велике враження. Воно допомогло визначитись із майбутньою професією та остаточно вирішити, де продовжити здобувати освіту.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “День відкритих дверей 2018” (відкривається у новому вікні).

Подгорнова Т.М.