Про ІІІ етап VІІІ Всеукраїнської олімпіади з радіоелектроніки

У Вінниці із 16 по 18 травня 2018 року на базі Вінницького технічного коледжу відбулася VIIІ Всеукраїнська олімпіада з радіоелектроніки. В олімпіаді брали участь переможці ІІ (обласного) етапу з 15 вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації України – команди з двох учасників та супроводжуючого. Чернігівщину на змаганнях представляли студенти групи КС-1406 Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій ЧНТУ Дрямова Анастасія та Шулінок Іван.

Всеукраїнська олімпіада з радіоелектроніки проводиться щорічно з 2011 року під егідою Спілки обласних Рад директорів ВНЗ І-ІІ р.а. України з метою виявлення, відбору та підтримки обдарованої студентської молоді, розвитку та реалізації здібностей студентів, формування команд для участі в міжнародних олімпіадах.

На урочистому відкритті учасників привітали: директор Вінницького технічного коледжу Домінський Олег Станіславович, голова оргкомітету Цирульник Сергій Михайлович та представники навчальних закладів, які побажали майбутнім фахівцям успіхів, перемог і, звісно ж, гідного подальшого працевлаштування. “Усі ви вже переможці. І нині у вас є чудова нагода з гордістю продемонструвати свої знання, захистити честь ваших навчальних закладів, представити свої міста та регіони. Ви – майбутнє нашої країни” – наголосив директор Вінницького технічного коледжу Домінський О.С.

Олімпіада проводилася в декілька етапів, що складалися з трьох конкурсів та теоретичного туру:

– конкурсу з конструювання та технології виготовлення радіоелектронного пристрою;

– конкурсу на проектування друкованого вузла з використанням САПР;

– конкурсу з технічної творчості;

– теоретичного туру.

Усі учасники та викладачі, які підготували переможців, отримали дипломи та подарунки.

2У творчому турі наша команда посіла ІV місце за презентацію практичної роботи «Цифровий термостат» у вигляді функціонально завершеного пристрою і увійшла в десятку кращих команд, які представляли всю Україну.

 

Фото дивіться у фотоальбомі “Олімпіада у Вінниці” (відкривається у новому вікні).

Ковальова Т.І.